شرکت ایران خودرو که در روز گذشته به دلیل تعدیل پیش بینی سود هر سهم و بررسی اطلاعات بیشتر متوقف شده بود، در گزارش ۳ ماهه و اطلاعات جدید خود ر از تعدیل مثبت پیش بینی سود هر سهم خبر داد.
این در حالی است که شرکت پیش بینی سودهر سهم سال مالی ۱۳۹۲ را با سرمایه ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریالی در فروردین، تیر و مرداد ۹۲ مبلغ ۵۳ ریال و در آبان ۹۲ و فروردین امسال مبلغ (۳۱۶) ریال زیان اعلام کرده بود که مطابق اطلاعات ۱۲ ماهه حسابرسی نشده در تاریخ ۱۷ تیر ماه ۹۳ مبلغ (۱۹۹)ریال زیان اعلام کرده است.
شرکت تاکنون اطلاعات پیش بینی تلفیقی سال مالی ۱۳۹۳ را اعلام نکرده است که در این خصوص شرکت اعلام کرده است:" بودجه تلفیقی در دست تهیه است که پس از نهایی شدن اطلاعات آن ارسال خواهد شد."
اما این شرکت پیش بینی سود هر سهم سال مالی ۱۳۹۳ را با سرمایه ۱۲ هزار میلیارد ریالی در ۱۷ فروردین ۱۳۹۳ به مبلغ ۷۷ ریال اعلام کرده بود که مطابق اطلاعات جدید پیش بینی سود خود را تعدیل کرده و مبلغ ۱۶۰ ریال اعلام کرد.
همچنین شرکت پیش بینی زیان هر سهم تلفیقی سال مالی ۱۳۹۲ را در دی ماه سال گذشته مبلغ (۱۸۳) ریال زیان اعلام کرده بود که مطابق صورت های مالی حسابرسی نشده ارایه شده در تیر ماه ۹۳ زیان خالص تلفیقی به مبلغ (۱۱,۷۶۰,۴۸۶) میلیون ریال اعلام شد که با احتساب سرمایه ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریالی به ازای هر سهم به مبلغ (۱۲۲۵) ریال قابل محاسبه است.
با توجه به تشکیل مجمع عمومی فوق العاده اسفند ۱۳۹۲ شرکت افزایش سرمایه معادل ۲۵ درصد (از محل مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران)مورد تصویب مجمع قرار گرفت، این در حالی است که شرکت اعلام کرده است ثبت افزایش سرمایه فوق الذکر تا زمان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی ۱۳۹۲ امکان پذیر نخواهد بود.
این در حالی است که شرکت در خصوص نرخ های فروش محصولات اعلام کرده است:" با توجه به ابهامات مطروحه در مورد اعلام قیمت نهایی مصرف کننده از طرف دولت وبه علت رعایت اصل احتیاط از نرخهای فروش سه ماهه اول سال بدون لحاظ افزایش قیمت استفاده شده است."
همچنین با توجه به مانده زیان انباشته شرکت در پایان سال مالی ۱۳۹۲طبق صورت های مالی حسابرسی نشده منتشره ۱۷ تیر ماه ۱۳۹۳ و با توجه به سود خالص پیش بینی شده برای سال مالی ۱۳۹۳ در پایان سال مالی ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ سود قابل تقسیم وجود ندارد.
طبق اطلاعات دریافتی از شرکت سایر درآمدها ی غیر عملیاتی(متفرقه) عمدتا" مربوط به تخفیف اهدایی بیمه ۷۸۰ میلیارد ریال ،برگشت ذخیره و درآمد تقسیط چکهای دریافتی از خریداران ۴۷۶ میلیارد ریال و سایر هزینه های غیر عملیاتی عمدتا" شامل هزینه تمدید کارت بازرگانی ۵۷ میلیارد ریال است.
منبع: ایسنا